Nyitási akció: Ingyen szállítás minden megrendeléshez!

Rólunk

A warazslat.hu csapata, az Egyesült Államokban dolgozó partnerével, gyártójával (WA Cosmetics) elkötelezettek vagyunk a körültekintően fejlesztett és minden előírásnak megfelelő gyártási körülmények között előállított kozmetikai termékek iránt.

A Rhode Island-i gyár saját gépeivel és szabadalmaztatott technológiájával nyeri ki azt a kendervirágolajat, amely a kozmetikai termékeinkbe kerül.

Hiszünk abban, hogy egy termék minden összetevőjét tudatosan kell kiválasztani, így van a legnagyobb esélyünk arra, hogy vevőink elvárásainak megfeleljünk. Az összetevők felelős forrásból kell, hogy származzanak és szennyeződésmenteseknek kell lenniük. Erről minden esetben meggyőződünk és folyamatosan ellenőrizzük a legszigorúbb előírások betartását. Abban hiszünk, hogy a legjobb állag és a legjobb hatásfok csak a legkiválóbb összetevők alkalmazásával érhető el.

A termékeken minden fontos információt megtalálnak az összetevőkről. 

Meggyőződésünk, hogy a sikeres vállalkozás alapja az elégedett vevő. Minden fáradozásunk arra irányul, hogy termékeink felhasználásával javítsuk az Ön közérzetét és Ön így elégedett lesz a warazslat.hu szolgáltatásaival.

Minden kritikát és javaslatot örömmel fogadunk és igyekszünk tanulni belőle.

Írjon nekünk az info@warazslat.hu címre, de természetesen élőszóban is rendelkezésre állunk a +36308449747 telefonszámon. 

Köszönjük figyelmét és reméljük, hogy visszatérő vendégünk lesz.