Nyitási akció: Ingyen szállítás minden megrendeléshez!

Kendervirág + fájdalom


Fájdalomcsillapítás természetesen – azoknak, akik kíméletes megoldást keresnek a krónikus fájdalom csillapítására.

 

Van az a helyzet, amikor a fájdalommal együtt kell élni

Napjainkban a különböző betegségekből eredő, vagy a stresszes életmódból adódó krónikus fájdalom, sajnos már sok esetben az életminőség rovására megy. A krónikus fájdalom megkeserítheti mindennapjainkat, és egyértelműen hat az alvás minőségére, sőt a kedélyállapotra is.

 

Mindent megadnánk azért, hogy véget érjen a kínszenvedés

Szeretnénk olyan megoldást, amely mindenekelőtt valóban hatékony. Ezen kívül pedig fontos az, hogy ne rombolja a szervezetünket, miközben megszabadít minket a fájdalomtól.

A nem múló krónikus fájdalomtól, vagy akár a gyulladásból eredő makacs fájdalomtól. A fájdalomtól, aminek nem akar vége szakadni, és aminek megléte miatt már nem is emlékszünk szinte azokra az időkre, amikor még nem kellett minden napjainkat ezzel együtt élve tölteni.

 

A legtöbb esetben persze gyógyszereket szedünk

Van azonban egy pont, amikor eljutunk addig, hogy elég már a gyógyszerekből. Gyógyszert szedni sok esetben, pláne egy idő után sajnos már amúgy is vagy hatástalan, vagy olyan mellékhatásokkal jár, amiket nem szeretnénk életünk részeként átélni. A még több gyógyszer nem jelent megoldást.

 

kendervirág és a fájdalom

 

Pedig létezik a természetes megoldás

Szervezetünkben van egy igen érzékeny, de nagyon fontos struktúra: az úgynevezett endokannabioid rendszer. Ennek receptorai ott vannak az agyunkban, a szerveinkben, a központi idegrendszerünkben egyaránt.

Mondhatjuk azt, hogy ha különösebb kiváltó ok nélkül érzünk fájdalmat, akkor vélhetően ez az érzékeny receptorhálózat nem működik megfelelően – tehát mindenképpen támogatásra van szüksége.

Ebben segíthet nekünk a kendervirág kivonat.

A kendervirág olajat használó páciensek körében ugyanis nagyon nagy százalékban jellemző, hogy javulás érzékelhető a fájdalom gyakoriságában és időtartamában. Mindezen túl a kendervirág olaj hatásosnak bizonyulhat a fájdalom jelentős enyhítésében is – különös tekintettel az artritiszre és a fibromyalgiára.

 

A fájdalom enyhüléséért – kendervirág olajjal

A kendervirág olaj nem gyógyszer, hanem egy olyan teljesen természetes anyag, egy mellékhatásoktól mentes fájdalomcsillapító és gyulladáscsökkentő alternatíva, ami a szervezet egészére - az endokannabioid rendszerre - gyakorol kedvező hatást.

Mondjon búcsút a fájdalomnak!

Kendervirág – ami természetesen segít.