Nyitási akció: Ingyen szállítás minden megrendeléshez!

Kendervirág + alvás

A természetes megoldás alvászavarokra a nyugodt éjszakákért - azoknak, akik vissza szeretnék kapni a kipihentség érzését.

 

A rossz alvás egy ördögi kör

Ha több napig nem alszunk jól, akkor a szervezetünk azonnal piros lámpára kapcsol. Ez sajnos azzal jár, hogy a kortizol stresszhormon szintje éppen kora este fog megemelkedni – ez normális esetben az az időpont, amikor csökkennie kéne, mert fel kéne készülnünk a békés, éjszakai alvásra.

Aztán ez egyre súlyosabbá válik...

Kevés alvás, rossz minőségű alvás, alvászavar, álmatlanság, korán ébredés. Mindezen problémák sok millió embert érintenek ma már szerte a világon. A XXI. század egyik legnagyobb problémájává vált az alvásminőség romlása, mely egyenes út lehet a szívbetegség, az elhízás, a cukorbetegség felé. Nem is beszélve olyan nagyon súlyos problémákról, mint a depresszió és a szorongás – mint az alvásminőséggel áttételesen összefüggő ijesztő pszichés problémák.

 

Általában beveszünk egy gyógyszert

Altatószereket szedünk, amiket egyre nagyobb dózisban kell felírni egy idő után annak érdekében, hogy érjenek valamit. Ez lesz a második ördögi kör – minél több gyógyszert kell szednünk annak érdekében, hogy aludni tudjunk, az annál kevésbé lesz hatékony. Az viszont biztos, hogy egyre jobban hozzá fogunk szokni a gyógyszerekhez.

 

kendervirág és az alvás

 

Pedig természetes megoldást szeretnénk

Olyan megoldást, amellyel újra nyugodt lesz az éjszaka, pihentető az alvás, így oldódnak a bennünk lévő feszültségek, kipihen a test és az elme.

A kendervirág olaj segítségével mindez elérhetővé válik. Ennek oka a kendervirág kivonat stresszre és a szorongásra gyakorolt hatásában keresendő. A kendervirág jó értelemben véve pszichoaktív – többek között az epilepszia kezelésében eredményesen használják, ezen kívül pedig több betegség területén kutatják hatékonyságát.

Olyan segítséget nyújt, amely nem okoz függőséget – sőt, a legújabb kutatások szerint alkalmas lehet majd bizonyos szerfüggőségek kezelésére is.

 

A jó alvásért – gyógyszer- és függésmentesen

A kendervirág tehát nem gyógyszer, hanem egy olyan teljesen természetes anyag, ami a szervezet egészére gyakorol kedvező hatást – így segíthet abban is, hogy jól aludjunk minden éjjel. Hogy kipihenten ébredjünk – és minden napunk jól telhessen. Mert minden napunk igazából az alvással kezdődik.

 

 

Kendervirág – ami természetesen segít.