Nyitási akció: Ingyen szállítás minden megrendeléshez!

Tények és tévhitek a kendervirágról Avagy Mitől olyan „warázslatos” a kendervirág?

Az elmúlt években a kendervirágot tartalmazó termékek meghódították a világot. Bár a kendert, és a hozzá kapcsolódó különleges hatóanyagokat már régóta ismeri az emberiség, a kendervirág térnyerésének és világhódító útjának most lettünk igazán szemtanúi.

Természetesen, ezzel összhangban rendkívül széles körben ajánlják nekünk ezt a terméket, legyen az egészségmegőrzés, szépségápolás vagy éppen hangulatjavítás, de azt is olvashatjuk, hogy hatékony az álmatlanság ellen is. Járjuk körbe, vajon mi igaz ezekből, azaz mit tud a kendervirág – és mik a legfontosabb tévhitek ezzel a termékkel kapcsolatban!

Kezdjük a tévhitekkel!

  • A kendervirág nem egyenlő a marihuánával, tehát nem az a hatása, és nem is az a fő összetevője, mint ez utóbbinak. A kender növényben található kannabinoid vegyületek közül a kendervirág nem tartalmaz (vagy csak elenyésző mennyiségben) THC-t, ami a tudatmódosító hatásért felel.

  • A kendervirág mindenre jó

Semmi sem jó mindenre, ezt szögezzük le rögtön. Az, hogy egy anyagnak milyen hatásai vannak, és azok mennyiben tekinthetők valóban kedvezőnek sok-sok kutatás és esettanulmány után derül ki. A kendervirág-vel kapcsolatban ezért is folyamatosak a kutatások, nagynevű és nagy tudású szakemberek is foglalkoznak ezzel a kivételes termékkel. A cél az, hogy minél pontosabban megtudjuk, mire jó valójában.

  • A kendervirág veszélyes

Ez a tévhit nyilván abból fakad, hogy a kenderhez köthető ez a termék, hiszen abból készül. A kender rossz marketingjét sajnos nehéz lebontani, de mindenképpen érdemes! A kendervirág ugyanis teljesen veszélytelen

  • A kendervirág nem természetes anyag, ráadásul függővé tesz

Mindkettőt cáfolnunk kell, hiszen a kendervirág éppen, hogy teljesen természetes anyag. Függővé pedig még magas dózistól sem válhatunk, sőt, a legújabb kutatások szerint pontosan a kendervirágnak van jótékony hatása a különböző függőségek leküzdésében.

 

De mégis, mit tud a kendervirág? – Lássuk a tényeket!

Vagyis már az. A szépségiparban ugyanis egyre nő a jelentősége azoknak a termékeknek, amelyek valóban teljesen természetesek, és nem tartalmaznak semmilyen mesterséges hozzáadott anyagot. A kendervirág így nagy előnnyel indul, hiszen teljesen természetes anyag, a belőle készült kozmetikumok pedig a hozzáadott gyógynövények erejével tesznek ragyogóvá az arcápolás területén.

A krónikus fájdalom, amitől nem lehet megszabadulni megkeseríti azok életét, akiknek ezzel együtt kell élniük. A fájdalomcsillapítók pedig csak ideiglenes megoldást nyújtanak – ha egyáltalán tudnak segíteni. Ezért különösen fontos terület a kendervirág felhasználásában az, amely a krónikus fájdalmakra gyakorolt hatását vizsgálja. Az eredmények pedig biztatók, például az artritiszes betegek vonatkozásában. A kendervirág hatására a fájdalom intenzitása enyhülhet, és a fájdalommal együtt járó periódusok csökkenhetnek.

A kendervirág nagyon jó hatással van a központi idegrendszerre, segítségével enyhülhet a szorongás, a stresszes helyzetek könnyebben átvészelhetők. Pszichoaktív szer (nem kell megijedni, ez a szó nem jelent semmi rosszat itt!), mely segít abban, hogy egyensúlyba kerüljön test és elme, és jótékony pihenés kövesse a napjainkat.

 

A kendervirág hatásai tehát nagyon sokrétűek lehetnek, sokféle területen alkalmazható termékről van szó. Oldalunkon igyekszünk minden információt részletesen leírni erről a termékről, hogy a lehető legjobb döntést hozzanak vásárlóink, amikor rendelnek tőlünk.

Legyen az ránctalanítás, ha szépségápolásról van szó, fájdalomcsillapítás vagy a stressz enyhítése.

Minden, ami kendervirág.

És ami warázslat.