Nyitási akció: Ingyen szállítás minden megrendeléshez!

Létezik-e a fiatalság elixírje? Avagy Anti-aging tények és tévhitek érthetően

A nők döntő többsége igen sokat megadna és meg is ad azért, hogy fiatalabbnak látszon a koránál. Vagy ha nem is fiatalabbnak, de fittnek, természetesnek és frissnek. Na jó, maradjunk inkább a fiatalabbnál.

Ebből teljesen logikusan következik az anti-aging hatást ígérő krémek és kozmetikai termékek kialakulása, fejlődése és diadalmenete – mely napjainkban is töretlenül tart. De nézzük csak meg pontosan mit kell tudnunk, és mit érdemes kritikával kezelnünk ebben a témában!

Mi nem az anti-aging?

Semmiképpen sem csodaszer. Ez praktikusan nem jelent mást, mint hogy nincs, és nem is lesz várhatóan olyan termék, melynek használatával csodálatos módon megfiatalodunk. Nincs ilyen összetevő, ami ezt maradéktalanul megoldja kívánságunk szerint. A ránctalanítás sajnos nem működik varázsszóra.

Mi is tehát az anti-aging?

Szerintünk a legszerencsésebb egyfajta szemléletmódként értelmezni ezt a kifejezést a kozmetikumok területén. Olyan bőrápolásnak, melynek a legfőbb célja, hogy a bőr a lehetőség szerint fiatalosabb, üdébb tud maradni – mégpedig a gondosan összeválogatott hatóanyagoknak köszönhetően. Nem lehet tehát egy összetevőtől elvárni azt, hogy maximálisan hatékony lesz az anti-aging bőrápolás során, sokkal célravezetőbb olyan terméket választani, amely gazdag hatóanyagokban, és tiszta alkotóelemekből áll. Olyan összetevőkből, melyek hatása igazolt, és egymást erősíti.

Jobb, ha elkerülöd – bőröd fiatalsága érdekében

Sokszor sok helyen olvasható, mégis az az érzésünk, nem kevesen vannak, akik nem veszik eléggé komolyan: nagyon vigyázni kell a bőr barnításával. A nap sugarait imádjuk, de ne feledkezzünk meg arról, hogy a túlzott napozás nagyon is tehet a bőr öregedéséről. Nem beszélve arról, hogy egy bizonyos fok után már természetesnek sem mondható egy túlbarnított bőr. Nem árt, ha nem várjuk meg azt a pillanatot, amikor egy bizonyos életkorba érünk: sokkal hatékonyabb, ha már fiatalabb korunkban megfelelőképpen gondoskodunk arcunk bőréről!

Ezt tedd a bőrödért!

Az előzőekből szinte egyenesen következik, hogy az egyik legfontosabb teendőnk bőrünk védelme érdekében a megfelelő fényvédelem. Ez az, amivel minden életkorban kellene foglalkozni, hiszen a fény mindig hat a bőrünkre, ezeknek a hatásoknak folyamatosan ki van téve. Ugyanilyen fontossággal bír a megfelelő hidratálás – itt említsük meg, hogy ehhez bizony a szükséges mennyiségű folyadék bevitele is nagyon fontos, hiszen ha iszunk elég vizet például, az meg fog látszani a bőrön is.

A kendervirág és az anti-aging

Csodaszerek tehát nincsenek – ezt már említettük. De akkor mit tud a kendervirág? Még szinte csak most jelent meg a szépségiparban, de népszerűsége töretlen. Azt is megfigyelhetjük, hogy egyre többféle termékben találjuk meg ezt az összetevőt. Nem nehéz megjósolni: a kendervirág a szépségiparban fényes jövő elé néz.

A kendervirág olaj nyugtatja és kisimítja a bőrt, annak egyenetlenségeit. Képes arra is, hogy támogassa annak öngyógyító folyamatait. Éppen ezért alkottuk meg a bőrfiatalító szérumot – de ne feledkezzünk meg az előbb leírtakról, tehát a több összetevőről. A kendervirág olaj hatását ugyanis ebben a termékben is további kivételes minőségű hozzávalók erősítik. Ilyen a svájci Alpokból származó havasi gyopár kivonat, mely megerősíti a bőrt, hatva annak védekezőképességére. Kivételesen erős hatással van annak ellenálló képességére is. De ezen kívül még a kivételes Q10 koenzim is megtalálható ebben a termékben, amely segíti bőrünk kollagén termelését.

Csodaszerek nincsenek. De csodálatos termékek igen.

Vagy inkább warázslatosak?

Látogass el erre az oldalra is!