Nyitási akció: Ingyen szállítás minden megrendeléshez!

Lehet-e még valami újat kitalálni Valentin-napra?

A kérdés nem is olyan ördögtől való, ha jobban belegondolunk.

A jó néhány éve már Magyarországon is töretlen sikerrel zajló Valentin-napi őrületben, illetve az azt megelőző pár napban néha olyan érzésünk támad, hogy éppen velünk forgatják újra az Idétlen időkig című örök klasszikust (aki még nem látta, nézze meg!).

Szívek, virágok, desszertek, megint szívek, aztán persze szív alakú ajándéktárgyak, meg persze desszertek és virágok mindenhol. Néha már arra vágyunk, hogy valami újdonságot lássunk, valami olyat szeretnénk észre venni, és adott esetben megvenni, ami nem erre a sztereotípiára húzható fel.

Persze legyen összefüggés – szeretet, szerelem, gondoskolás - de mégis, legyen valami más.

Valami varázslat.

Helyesebben: warázslat.

Mert vajon mit szólna hozzá a megajándékozott hölgy – nézzük ezt az első esetet, ha azt mondanánk neki, hogy valami olyannal készültünk a szerelmesek napjára, ami ténylegesen varázslatos? Hovatovább, éppen olyan varázslatos – mint ő?

Vélhetően sikeres lenne a meglepetés.

Lássuk csak, mivel is kedveskedhetünk a hölgyeknek Valentin-napra – ha a warázslat a lényeg!

  • A különbség érzése és megélése – de mit is jelent ez? Sokan vágyunk arra, hogy valóban a maguk teljességében és harmóniában élhessük meg napjainkat. Valljuk be, hogy őrült sebességgel rohanó világunkban mintha ez nem is csak egy valami lenne, amire vágyunk, hanem egy állandóan jelen lévő igény bennünk. Kendervirág alapú termékekeinkkel lehetőséget adunk, hogy annak használói jobban érezzék magukat a bőrükben. Megéljék a harmóniát és a teljességet, a WA állapotát, mellyel teljesebb, kiegyensúlyozottabb és elégedettebb életet élhetnek.

  • A kendervirág előnyeiről sokat lehetne írni, de próbáljuk meg most a hölgyek vágyainak oldaláról megközelíteni ezt a csodálatos növényt. Mert mire is vágynak a nők? Külső és belső harmóniára – talán így a legegyszerűbb megközelíteni. A belső harmónia tehát az egyik cél, a stressz, a különböző pszichoszomatikus eredetű betegségek legyőzése, az önmagunkra találás megélése az elérendő állapot. Mára már nyilvánvalóvá vált, hogy a nyugati medicina nem feltétlenül tud korrekt és konkrét választ adni ezekre a kérdésekre, szükség van tehát alternatív, más megközelítési módra is. Itt lép a képbe a kendervirág – és a warázslat.

  • A hölgyek természetes vágya, hogy vonzóak maradjanak. Ennek érdekében már évszázadok óta bevetnek minden praktikát, hogy vonzerejüket megőrizzék. A külső harmónia is fontos tehát – és ismét a kendervirág válik a fő szereplővé. Ez a csodálatos alapanyag bizonyosan a szépségipar egyik adu ásza lesz a közeljövőben már, hiszen már most jól láthatóan kivételes hatással bír a bőr fiatalságának, szépségének megőrzésében.

 

De jöjjenek az urak is – a kendervirág előnyeiről férfi szemmel

Bár a statisztikák is azt mutatják, hogy inkább a hölgyek részesítik előnyben a kendervirágból készült termékek vásárlását, arról is beszélnünk kell ezen a ponton, hogy az urak hogyan is kapcsolódhatnak a kendervirág által nyújtott jótékony hatások élvezetéhez.

Előhívhatjuk ismét a belső harmónia megteremtésének igényét, hiszen egy magas pozícióban dolgozó férfi éppen úgy szenvedhet a kiégéstől és a stressztől, mint egy hölgy. Ráadásul neki a társadalmi elvárásoknak máshogyan, de nem kisebb mértékben kell megfelelnie – a nyomás tehát nagy az ő esetében is. A kendervirág tartalmú termékek segíthetnek az erősebb nemnek is abban, hogy könnyebben vegye a mindennapi élet kihívásait, könnyebben győzze le a stresszes helyzeteket, vagy akár jobban tudjon aludni.

Valentin-napra valami egészen más?

Itt nézzél körül!