Nyitási akció: Ingyen szállítás minden megrendeléshez!

Külső és belső harmónia – a kendervirág világa


Valljuk be, mindig is vágytunk egy olyan szerre, amelyik természetes, kíméletes, kivételesen jó hatással van külső és belső egyensúlyunkra egyaránt. Mi nők hajlamosak vagyunk kicsit hinni a varázslatban - ez az a tulajdonságunk, ami el nem múlónak minősíthető. Kíváncsiak vagyunk, úttörők, felfedezők és kipróbálók – sokan és sokfélék, de valami mindannyiunknak nagyon fontos: a belső egyensúlyunk.

A kendervirág hatásáról már sokat és sok helyen leírtak. Mi most megkíséreljük azt a komplexitást vizsgálni, amitől olyan varázslatos ez a növény: a külső és a belső harmónia megteremtésének lehetőségét, mely lakozik benne. Az a lehetőség, amely segíthet nekünk megteremteni a saját harmóniánkat.

Belső harmónia

Persze korántsem igaz az, hogy a kendervirágot és annak jótékony hatásait csak a hölgyek élvezhetik. Az viszont tény, hogy ha a statisztikákat nézzük, a hölgyek aránya valamivel magasabb a kendervirág termékek felhasználói között. Mi is lehet ennek az oka?

Kétségtelen tény, hogy rohanó és meglehetősen stresszes életünkben a hölgyekre elég jelentős teher hárul, melyből következik a fájdalom és a szorongás, melyek szinte már ijesztő méreteket öltenek napjainkban. A túlzott elvárások, a sokféle szerepkör, a felgyorsult világ mind olyan faktor, amely hatással van a nők hormonális egyensúlyára is például, így egyre elterjedtebbé válnak a különböző, ebből fakadó betegségek. Gondoljunk csak bele, hogy milyen ijesztő méreteket öltött napjainkra a nők reprodukciós képességének jól érzékelhető romlása, az endometriózis gyakorlatilag népbetegség, csakúgy, mint az inzulinrezisztencia. De említhetném a kellemetlen premenstruációs szindrómát éppen úgy, mint a menstruációs fájdalmat, vagy éppen a menopauzában felerősödő tüneteket.

Ha ezeket a jellemző helyzeteket nézzük, melyek megjelennek a nők életében, akkor cseppet sem csodálkozunk azon, hogy a megoldás keresése a hölgyek számára nagyon fontossá vált. A kendervirág pedig az elmúlt években több alkalommal bizonyított például a menopauza tüneteinek átvészelése során. Sokféle termék, például kendervirág olaj jelent meg, hogy a hölgyeket segítse a hormonális szinten értelmezhető nehezebb helyzetek kezelésében – például hormon indukálta szorongás, vagy éppen az inszomnia - ami kendervirágot tartalmaz. Ennek a szernek a használata még rendkívül sok lehetőséget tartogat számunkra. Annak kitapasztalása és fejlesztése, hogy még milyen módon lehet segíteni a hölgyek belső egyensúlyának megteremtését, még a jövő megválaszolandó kérdése.

Külső harmónia

Éva lánya pedig attól nő egész életében, hogy tetszeni akar. Magának, a környezetének. Így az is nyilvánvaló, hogy egy csodálatos alapanyag kivételes hatásainak felfedezése előbb-utóbb eléri a szépségipart is. Itt aztán a lehetőségek tárháza szinte végtelenné válhat. A kendervirág ugyanis kivételes hatással bír, többek között:

Külső és belső harmónia = varázslat

Egyensúlyra törekszünk. Olyan egyensúlyra, melyben belső és külső értelemben is rendben vagyunk, harmóniában éljük meg a mindennapjainkat.

Olyan termékekre vágyunk nőként, melyek segítenek ennek a törékeny helyzetnek a fenntartásában, hogy valódi csodaként élhessük meg nőiségünket, minden nap. A varázslat ugyanis bennünk van.

A warazslat pedig segít ennek megtalálásában és megőrzésében.