Nyitási akció: Ingyen szállítás minden megrendeléshez!

A kendervirág: szépség és természetesség Avagy A csoda, ami a természetben rejlik – termékekbe zárva

Napjainkra erősen felértékelődött a természetesség fogalma. A környezethez való harmonikus kapcsolódás, a lehető legkevésbé szennyezett anyagok használata, vagy éppen fogyasztása éppen úgy fontossá vált, mint az, hogy a termék, amelyet megveszünk úgy készüljön, hogy a környezetnek ne okozzon többlet-terhelést a gyártása.

Persze, elég könnyű azt mondani valamire, hogy teljesen környezetbarát. Lássunk csak pár fogalmat!

A bio és az öko bűvöletében

Nagyon sok kategória létezik már, már kapkodjuk a fejünket, ha éppen egy üzletben nézelődünk. Öko, bio, 100%-ig természetes anyag, környezetbarát – olvassuk, és igazából nem minden esetben tudjuk, hogy mi mit jelent.

Fontos, hogy ha egy termékre az van írva, hogy 100%-ban természetes összetevőkből áll, ebben az esetben nem tartalmaz semmilyen szintetikus vagy mesterséges hozzáadott anyagot.

Az öko” és a „bio” között igazából nincsen nagyon lényeges különbség. Mindkettő ugyanazt jelenti: ellenőrzött körülmények között gyártott vagy termelt, semmilyen toxikus anyagot nem tartalmazó termékről beszélünk. Amivel az „öko” termék mégis több lehet, egy pusztán „bio” terméknél, az, hogy annak előállításakor figyelnek arra is, hogy azt az ökológiai gazdálkodás szabályainak megfelelően állítsák elő. Ez például jelenthet akár környezettudatos gyártást, újrahasznosítható csomagolást, vagy éppen gazdaságos kiszerelést. Esetleg mind a hármat egyszerre.

A kendervirág - szépségért, a természet segítségével

Ezek a gondolatok nyilván akkor is foglalkoztatnak minket, ha a szépségápolásról van szó, legyen az egy bőrregeneráló krém, vagy akár egy ránctalanító termék.

Nagy öröm, hogy a kendervirág kivonatot tartalmazó termékeket gyártók is fontosnak tartják ezt a vonalat. Mi, a warazslat termékeit is úgy válogattuk össze, hogy ne csak a kendervirág hatása legyen az, ami miatt minket választanak – de a prémium minőségű, természetes, tiszta hozzávalók éppen úgy fontos összetevői a készítményeinknek.

Csodálatos természetes összetevők – hogy érzékeld a különbséget

  • Minden termékünk alapja a kendervirág olaj, a kender virágából nyert teljesen tiszta koncentrátum, melyet a legmagasabb fokon finomítunk. A célunk az, hogy tökéletes termék szülessen – nem is érhetjük be kevesebbel. Csak a legkiválóbb minőségű kendervirág olaj képes ugyanis arra, hogy segítse a bőr öngyógyító folyamatait, nyugtassa azt, és kisimítsa egyenetlenségeit.

  • Havasi gyopár

A csodálatos és különleges növény, melynek kivonata képes arra, hogy segítsen a bőrnek abban, hogy ellenállóbb legyen a külső hatásokkal szemben. Ennek érdekében megerősíti a bőr védő rétegét, gyengéden, de igen hatékonyan. És hogy mennyire hatékony? Képes megvédeni bőrünket még az ultraibolya-sugárzástól is, mindemellett regenerál és hidratál. Igazi csodaszer.

  • Q10 koenzim

Sajnos, az évek előrehaladtával szervezetünk kollagén termelése erősen lecsökken, és ez bőrünkön is meglátszik. A Q10 koenzim egy másik titkos csodafegyver: a bőr fiatalságának megőrzéséért felel. Rendkívül hatékony természetes összetevő, mely főleg ránctalanító krémek és koncentrátumok kiváló minőségéért felel – a mi termékeinkben is. Szerepe az, hogy segítse a kollagén termelődését, mely közvetlenül felel a bőr feszességéért és rugalmasságáért.

  • Hyarulonsav

Az összetevő, amely felelős a bőr teltségéért és rugalmasságáért. A bőrregeneráló krémek legfontosabb összetevője, mely a mi termékeink esetében a legkiválóbb minőségű kendervirág olajjal együtt válik egyszerű összetevőből igazi nagyágyúvá – mégpedig egy csodálatos bőrregeneráló krémben. És mi lesz az eredmény? Egy sima, egészséges, élettel teli arcbőr – és a környezetünk méltató pillantásai.

Csodálatos összetevők? Valóban azok, pedig csak egy titkuk van. A természet adta – a szépségünk megőrzéséért.

Mi pedig tökéletes termékeket gyártottunk belőlük. Az igazi warázslatért.

Nézz körül nálunk!