Nyitási akció: Ingyen szállítás minden megrendeléshez!

A kendervirág a szépség szolgálatában Avagy Mit használna ma Kleopátra?

A kendervirág a szépség szolgálatában Avagy
Mit használna ma Kleopátra?

Egyiptom úrnője, ha minden igaz, kancatejben fürdött, hogy szépségét megőrizze. Ennél kissé tovább ment Báthory Erzsébet, aki a rossz nyelvek szerint nem átallott szolgálólányok vérében „feredőzni”, hogy fiatal maradjon. Nos, mi semmiképpen nem javaslunk ilyen drasztikus megoldást – nem utolsó sorban azért sem, mert Báthory Erzsébet esetében erősen rágalomnak és koncepciós pernek tűnik a történet.

Arról kevés információnk maradt fent, hogy ezek az ötletek – vagy az egyes korokban működő praktikák valóban megoldást jelentettek-e szépségüket megőrizni kívánó hölgyek számára. A mi megoldásaink azonban itt vannak, elérhetőek és bizonyítottak. Termékeink természetes anyagokból készülnek, és nem terhelik szervezetünket. Hagyjuk is tehát a történelmi nőalakokat és vegyük szépen sorra, hogyan tud nekünk segíteni a kendervirág, ha szépségápolásról van szó?

A bőr öregedése

A bőr folyamatosan ki van téve a környezeti ártalmaknak, de természetesen életmódunkból fakadó hatásoknak is. Amit eszünk, amit megiszunk éppen úgy számít, mint az, hogyan is ápoljuk tűző napon, vagy éppen megfelelőképpen hidratáljuk-e bőrünket minden életkorban. Arcbőrünk mindig tükre lesz ezeknek a folyamatoknak, de a jó hír az, hogy van segítség, amivel javíthatunk az öregedés okozta változásokon. Szinte biztos, hogy nem véletlen, hogy ez a termékünk az egyik legsikeresebb az összes közül, hiszen kivételesen erős hármas hatással száll szembe a bőr öregedési folyamatával. Nyugtatja a bőrt, kisimítja annak egyenetlenségeit, és segíti az öngyógyító folyamatok beindulását. Képes tehát arra, hogy sikerrel felvegye a harcot, bármilyen életkorban, bőrfiatalító hatóanyagai segítségével.

A vízhiányos bőr

Számtalan cikk született és születik nap mint nap az interneten arról, hogy miért is fontos, hogy a megfelelő folyadékpótlásról mindig gondoskodjunk. Ha nem iszunk ugyanis elegendő folyadékot (praktikusan vizet), akkor nemcsak szervezetünk vízháztartása kerülhet veszélybe, de aktivitásunk is csökkenhet, vagy éppen megfájdulhat a fejünk – hogy ne is beszéljünk a hosszabb távú hatásokról. A folyadékpótlás elmulasztása természetesen látszani fog a bőrünkön is, és az ilyen életmód hosszú távon is hatással lehet a bőr tónusára, árnyalatára, feszességére. Ilyenkor nincs mit tenni, mondhatjuk, hogy igazi nagyágyúra van szükségünk annak érdekében, hogy sikeresen vegyük fel a harcot ezzel a jelenséggel. Szerencsére a kendervirág ebben is segítségünkre lesz, mégpedig egy kivételesen népszerű, és nagyon hatékony termék képében, melynek fő jellemzője, hogy igazi titkos fegyver a hidratálás területén. Helyreállítja a bőr nedvesség tartalmát, nyugtatja azt – arcunk új élettel töltődik fel. Minden nő arról álmodik, hogy találjon egy krémet, amitől ragyogni fog. Ön megtalálta.

Ráncok ellen

Azt mondják, a ráncosodást úgy is fel lehet fogni, hogy egy nő arcának minden ránca valami fontosra, jóra, szépre, vagy éppen rosszra emlékezteti. Nagyon szép gondolat, mi mégis úgy gondoljuk, a hölgyek kevéssé szeretik életüket az arcukra írni, még akkor is, ha szép emlékekről van szó – ha ez ráncokban manifesztálódik. Éppen ezért erre is fejlesztettünk egy krémet, amely dobogós helyre került választékunkban a rendelések számát tekintve. Olyan kivételes termék ez, mely éjszaka dolgozik, miközben mi pihenünk. Retinol tartalmával megújítja és megfiatalítja a bőrt, ránctalanító hatással bír, segít a bőrhibák eltüntetésében, és segíti az arcbőr öngyógyító folyamatait.

Kleopátra, Egyiptom uralkodónője szerette a luxust – de szerette a saját szépségét is, amelyre igencsak vigyázott élete során. Ha most élne, minden bizonnyal kendervirág tartalmú terméket is használna. Nem bízná a véletlenre, vagy holmi tejfürdőkre a Julius Ceasar vagy éppen Marcus Antonius meghódítására való felkészülést.

Itt találhatod termékeinket!

https://warazslat.hu/collections/all

CTA